Idea

Exposar idees sobre les línies de treball que les polítiques i la ciutadania haurà d’afrontar per mirar el futur amb realisme i responsabilitat en el nou Estat català. Totes elles orientades des del perfil que és propi dels membres de la Sectorial de Territori i Arquitectura per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana.

Procés del debat sectorial

El debat sectorial parteix de la necessitat d’establir un espai on tothom pugui aportar les seves idees, per deixar en una segona fase el debat sobre la seva estructuració en àmbits de treball clarament diferenciats i complementaris, fusionant en continguts més generals totes aquelles aportacions que parlin d’aspectes propers o assimilables. Es tracta de recollir voluntats i d’obrir debat, per després fer-ne un document de línies estratègiques prioritàries estructurades en tants programes d’actuació com siguem capaços de sintetizar. En una tercera fase es preveu comunicar i publicitar el seu resultats, per compartir-lo amb altres àmbits sectorials de l’ANC i altres àmbits sensibles a les demandes de creació d’un nou estat d’Europa, el català.

El procés, estructurat en tres fases, es preveu desenvolupar en tres fases, a partir de la maduració de diferents àmbits de treball i les seves línies estratègiques principals:

Estructura debat sectorial TAi

FASE 1 Pluja d’idees

Durada: 1 mes.
Objectiu: Recollir i canalitzar el major nombre d’iniciatives i inquitetuds del conjunt de membres de la Sectorial de Territori i Arquitectura.
Procediment: Definició dels`àmbits de treball, les línies estratègiques, els programes d’actuació i les seves accions específiques a través del qüestionari en xarxa facilitat per aquest mateix lloc d’internet.
CLICAR PER ACCEDIR AL QÜESTIONARI

Estructura debat FASE 1

FASE 2 Ordenació d’idees

Durada: 1 mes.
Objectiu: Definir fins a deu àmbits de treball prioritaris, amb les seves línies estratègiques, programes d’actuació i accions prioritàries per al seu desenvolupament.
Procediment: Un cop finalitzada la FASE 1 es convocarà als membres de la sectorial per informar dels seus resultats i es definirà un equip de treball per a ordenar, i sintentitzar, les idees.

 Estructura debat FASE 2

FASE 3 Difusió i debat

Durada: (a definir)
Objectiu: Comunicar i difondre els resultats d’aquest debat sectorial per a compartir i debatre el seu contingut
Procediment: Estendre els resultats obtinguts a través dels canals oberts sensibles amb el procés independentista català, xerrades i vinculació amb altres procediments paral·lels de la resta de sectorials de l’ANC. Dinamitzar noves línies de treball.

Estructura debat FASE 3

.

TERRITORI i ARQUITECTURA per la Independència és un col·lectiu inscrit com a Sectorial de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC).

A %d bloguers els agrada això: