TERRITORI i ARQUITECTURA per la Independència és un col·lectiu inscrit com a Sectorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

El nostre objectiu és sumar veus, voluntats i treball de totes les persones que per formació, experiència o vocació poden i volen col·laborar a parlar, analitzar, debatre, establir criteris i crear opinió, en els camps del coneixement sobre el TERRITORI i la ARQUITECTURA amb l’horitzó de la creació de l’Estat propi.

TERRITORI, entès com tot allò que afecta a la seva conservació i transformació des de diferents vessants, el medi ambient, l’urbanisme, les infraestructures, administració pública, etc…

ARQUITECTURA, des de l’habitatge, els equipaments públics i privats, els serveis, el terciari, la industria, etc… des de les vessants la sostenibilitat, el disseny, la construcció, el manteniment i la normativa.

Cal pensar en bastir un país, un país del segle XXI on l’equilibri entre l’entorn i les necessitats humanes siguin regides per criteris clars de sostenibilitat mediambiental, justícia social i econòmica i amb visió de futur: des del replanteig de les fonts energètiques, potenciant els existents a Catalunya, -sol i vent-, fins a autoexigir-nos una planificació territorial i una arquitectura eficient i enfocada a la ciutadania, fent un ús òptim dels nostres recursos.

Amb aquest esperit hem iniciat un ‘debat sectorial’ a través d’aquest lloc d’internet, per establir i madurar opinions, i per pensar en el futur de Catalunya. Si vols participar-hi clica el següent enllaç o accedeix directament des de la pàgina DEBAT SECTORIAL.

.

A %d bloguers els agrada això: